Oznámení o uložení projektu fúze do Sbíry listin obchodního rejstříku a upozornění pro akcionáře, věřitele a dlužníky

10.9.2012
Praha
Představenstvo obchodní společnosti VOLNÝ, a.s., a představenstvo společnosti Dial Telecom, a.s., plní svou zákonnou informační povinnost podle ust. § 33 a § 285 zákona č. 125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností a družstev (dále jen „Zákon“), a oznamují, že podle ust. § 33 odst. 1 písm. a) zákona byl dne 10. 9. 2012 projekt rozdělení, který upravuje rozdělení dle výše uvedeného záměru, uložen do: - sbírky listin společnosti VOLNÝ, a.s., vedené Městským soudem v Praze, - sbírky listin společnosti Dial Telecom, a.s., vedené Městským soudem v Praze.

Představenstvo obchodní společnosti VOLNÝ, a.s. a představenstvo společnosti Dial Telecom, a.s. plní svou zákonnou informační povinnost podle ust. § 33 a § 285 zákona č.125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností a družstev (dále jen “Zákon”) a oznamují, že podle ust. § 33 odst. 1 písm. a) Zákona byl dne 10. 9. 2012 projekt rozdělení, který upravuje rozdělení dle výše uvedeného záměru, uložen do:
- sbírky listin společnosti VOLNÝ, a.s. vedené Městským soudem v Praze,
- sbírky listin společnosti Dial Telecom, a.s. vedené Městským soudem v Praze